AUTO ABONNEMENT BIJ OSCAR AUTOVERHUUR

  • Nooit overwachte autokosten meer
  • Inclusief verzekering, onderhoud en belastingen
  • Gemakkelijk te boeken en maandelijkse betaling

Oscar Autoverhuur biedt personenauto's, bestelwagens, minibussen en verhuiswagens aan via een auto-abonnement. Dit betekent dat wanneer u een auto huurt voor 28 dagen, u een speciale prijs krijgt en nog steeds profiteert van de voordelen van Oscar.

U bent volledig verzekerd met een auto abonnement

Wij willen dat onze klanten zich veilig voelen terwijl ze in onze auto's rijden. Alle auto's van Oscar zijn voorzien van pechhulp en vervangend vervoer onderweg. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw huurauto.

Als klant bepaalt u zelf de duur van uw huurperiode. Ons auto abonnement begint vanaf 28 dagen, maar daarna is het helemaal aan u. Bij ons kunt u huren vanaf 30 tot 300 dagen.

Bij Oscar zijn we flexibel, dus bieden we onbeperkte huur op alle Oscar-auto's. We willen dat ons auto-abonnement eenvoudig is, daarom huurt u tegen een vaste dagprijs.

Daarnaast bieden wij een lage prijs voor extra kilometers als u er meer nodig heeft dan de 40 kilometer die zijn inbegrepen per dag.

Meest gestelde vragen;

Zowel terugkerende als nieuwe klanten kunnen vragen hebben over het huren van een auto. Daarom hebben wij deze lijst met "meest gestelde vragen" opgesteld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in ons auto-abonnement. Als u nog op zoek bent naar antwoorden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Hoe lang kan mijn huurperiode duren?

Uw huurauto verandert in een auto-abonnement wanneer u deze langer dan 28 dagen huurt. Daarna is het helemaal aan u hoe lang het abonnement moet zijn.

Wat is er bij mijn auto-abonnement inbegrepen?

Wij bieden een auto-abonnement aan inclusief aansprakelijkheids- en aanrijding verzekering, groene belasting, pechhulp, service en 40 kilometer per dag. Dit betekent dat u als klant alleen verantwoordelijk bent voor de brandstof.

Moet ik een borgsom betalen?

Bij betaling met een creditcard hoeft er geen borg betaald te worden. Als u met een pinpas betaalt, kan er wel borg gevraagd worden. Bekijk hier onze tarieven voor borg.

Moet ik een voorschot betalen?

Er wordt 25% van de huurprijs voor de eerste maand of de volledige huurprijs voor de eerste maand in rekening gebracht, afhankelijk van hoe lang u de auto heeft gereserveerd.

Hoe wordt de huurauto opgehaald?

Zodra u een auto heeft geboekt, ontvangt u een e-mail met het adres en verdere informatie over de afhaalvestiging. U kunt de auto daar ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Kan ik een auto abonnement afsluiten als ik jonger ben dan 25 jaar?

Ja het is mogelijk om met een auto abonnement af te sluiten als u jonger bent dan 25 jaar. Houd er wel rekening mee dat er een leeftijdsgrens geldt voor sommige auto's en dat er een hogere borg gevraagd kan worden.

Staat uw vraag er niet bij? Wij zitten elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden!