BORG BIJ OSCAR AUTOVERHUUR 

Afhankelijk van het autotype en de verhuurlocatie kan het zijn dat u een borg wordt gevraagd. Uiteraard krijgt die u na afloop van de huurperiode weer terug. Is dit risico voor uw te groot? Dan hebben wij uiteraard een passende oplossing om dit risico te verlagen. 

  Borg zonder eigen risico verlaging Borg met eigen risico verlaging
Auto's € 1000 € 500
Bestelwagens, verhuiswagens en minibussen € 1.000 € 500

*Houd er rekening mee dat de borg kan verschillen per locatie. Neemt u contact op met onze klantenservice voor meer informatie. 

Bovenhoofdse schade 

Bovenhoofdse schade is schade veroorzaakt door aanrijding met het deel van het voertuig dat zich op een hoogte van meer dan 1.90 meter boven de grond bevindt of door aanrijding met op het voertuig bevestigde zaken die zich op meer dan 1.90 meter boven de grond bevinden. 

Voor deze schade geldt een eigen risico van € 1000 (particulieren) en € 5000 (zakelijke klanten). Dit eigen risico is niet af te kopen of te verlagen. 

Waarom hanteert Oscar een borg?

Wij hanteren een borg om er zeker van te zijn dat de auto in dezelfde staat wordt geretourneerd als waarin deze is ontvangen. Als u de auto in dezelfde staat terugbrengt, wordt het gereserveerde bedrag weer op uw rekening gestort. Mochten er extra kosten zijn gemaakt zoals extra kilometers, ontbrekende brandstof, boetes of degelijke, kan dit worden ingehouden van uw borg. 

Heeft u meer vragen over de borg neem contact met ons op!