Gebruiksvoorwaarden 

Wanneer u een account aanmaakt bij Oscar Autoverhuur vragen we u om onze gebruiksvoorwaarden te lezen en te accepteren. 

Introductie  

Een lidmaatschap bij Oscar Autoverhuur is gratis en er is geen aankoop nodig om lid te worden. Lid worden brengt vele voordelen met zich mee. Via uw profieldashboard kunt u uw informatie invoeren zodat u niet opnieuw uw gegevens hoeft op te geven bij iedere boeking. U heeft ook een overzicht van uw vorige en lopende boekingen. U kunt hier lezen hoe we met uw persoonlijke data omgaan. 

Lidmaatschap 

U kunt een lidmaatschap nemen wanneer u 18 jaar of ouder bent en in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Het is vereist om een geldig e-mailadres te gebruiken. Door aan te melden, bevestigd u dat u minstens 18 jaar oud bent en accepteert u onze algemene gebruiksvoorwaarden. Uw lidmaatschap is persoonlijk en kan niet gedeeld worden met anderen. Ondernemingen, groepen, verenigingen, bedrijven of anderen die een auto willen huren voor bedrijfsmatige doeleinden kunnen lid worden. Het is de verantwoordelijkheid van het lid om alle contactinformatie up-to-date te houden.  

Veranderingen en opzegging 

U behoudt het recht uw gebruikersaccount op ieder moment te verwijderen via www.oscar.nl. Oscar Autoverhuur behoudt zich het recht en mag, naar eigen inzicht, de algemene gebruiksvoorwaarden, regels, voorzieningen en voordelen op elk moment toepassen, interpreteren, intrekken, wijzigen, beperken, annuleren of aanpassen zonder kennisgeving vooraf. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Wanneer u niet akkoord gaat met de veranderingen, behoudt u het recht om uw lidmaatschap op te zeggen op ieder moment.  

Disclaimer 

Oscar Autoverhuur is niet verantwoordelijk voor systeemfouten of serviceonderbrekingen. Oscar Autoverhuur is niet verantwoordelijk voor enig verlies of schade die mogelijk optreedt door eventuele veranderingen of annuleringen. 

Toepasselijk recht 

Op deze algemene gebruiksvoorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Enige strijd, claim of geschil als resultaat van of in relatie tot deze algemene gebruiksvoorwaarden of het lidmaatschap van Oscar Autoverhuur moet worden afgehandeld door de Nederlandse rechtbank, tenzij anders vermeld in andere relevante wetgeving inzake consumentenbescherming.