KORTINGEN EN SPECIALE AANBIEDINGEN

Er zijn verschillende manieren om geld te besparen bij het huren van een auto via Oscar. U kunt bijvoorbeeld korting krijgen via ons loyaliteitsprogramma of korting op extra kilometers krijgen door de kilometers van tevoren te kopen.

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze kortingen en speciale aanbiedingen.

CAMPAGNECODES, KORTINGEN EN COUPONS BIJ OSCAR

We bieden geen campagne- of kortingscodes aan.

Desondanks bieden we altijd lage prijzen voor autoverhuur vanaf slechts €18 per dag.

Oscar Loyaliteitsprogramma

Als u boekt via de Oscar mobiele app, krijgt u minimaal 10% korting op de dagelijkse huurprijs voor normale boekingen (uitgezonderd langlopende boekingen).

  • In de app begint u als Bronzen lid, wat u 10% korting geeft op normale boekingen.
  • Zilveren leden krijgen 15% korting op normale boekingen en 50% korting op eigen risico verzekering.
  • Gouden leden krijgen 15% korting op normale boekingen, 25% extra inbegrepen kilometers en gratis eigen risicoverzekering.

U kunt ook uw ongebruikte kilometers bewaren voor toekomstige boekingen, wat alleen beschikbaar is voor app-gebruikers.

Hoe krijg ik korting op Oscar.be

Ondanks dat we geen campagnes en kortingscodes aanbieden, is het nog steeds mogelijk om korting te krijgen op uw boeking. Lees verder om erachter te komen hoe.

U kunt zelfs meer besparen: als u een auto nodig heeft voor meer dan 28 dagen, kunt u gebruik maken van ons Auto Abonnement. Met een auto abonnement beginnen onze prijzen al vanaf €18 - dat is tot wel 60% korting!

Korting voor aaneengesloten dagen

De korting voor aaneengesloten dagen is alleen van toepassing als de boeking wordt gemaakt met het vereiste aantal dagen en wordt niet toegepast of gewijzigd in geval van een verlenging vanwege extra administratiekosten. Als de boeking wordt ingekort, worden de kortingen aangepast aan het aantal dagen dat de boeking uiteindelijk telt.

Dagen Korting
3 dagen 5%
5 dagen 7%
7 dagen 10%
14 dagen 15%
21 dagen 18%

* Mogelijk niet van toepassing op alle autotypen. Kortingen gelden niet voor langetermijnboekingen van meer dan 28 dagen.

Korting op extra kilometers

Of u nu een auto, busje, verhuiswagen of minibus huurt, u krijgt altijd al 100 km per dag inbegrepen in uw huurprijs.

Als u van tevoren weet dat u meer kilometers nodig heeft dan inbegrepen zijn, is het aanbevolen om extra kilometers vooraf te kopen. Hiermee bespaart u tussen de 10% en 40% op extra kilometers:

Aantal km Korting
100 km 10%
200 km 20%
300 km 30%
400+ km 40%