Verklaring van toestemming voor de Oscar Car Rental nieuwsbrief

Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.Gebruik van uw e-mailadres. Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met het ontvangen van e-mails van Oscar Autoverhuur. De e-mails die u zult ontvangen hebben betrekking op het huren van auto's en andere voertuigen en de voordelen waarvan u kunt genieten door gebruik te maken van de huurdiensten aangeboden door Oscar Car Rental en haar partners. De e-mails kunnen wedstrijden, aanbiedingen, nieuws, tips en trucs en ander marketinggerelateerd materiaal bevatten. De frequentie waarmee u deze e-mails ontvangt, kan variëren. Wij gebruiken momenteel Mailchimp om nieuwsbrieven te versturen.

Verzamelen van informatie

Wij verzamelen en bewaren informatie over uw interactie met onze nieuwsbrieven, met inbegrip van het feit of ze al dan niet worden geopend, hoe lang ze geopend blijven, of u al dan niet op links klikt, en wanneer de e-mail wordt verwijderd.
Deze informatie wordt geanonimiseerd en voor statistische doeleinden gebruikt. De statistieken worden gebruikt om onze diensten te verbeteren, onze nieuwsbrieven doelgerichter te maken en de inhoud te personaliseren.

Uitschrijven van onze nieuwsbrieven

U kunt zich op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrieven door hier te klikken.
Wanneer u zich afmeldt voor een van onze nieuwsbrieven, wordt u verwijderd van de lijst van ontvangers en zult u geen verdere e-mails van ons ontvangen, tenzij u daarvoor toestemming hebt gegeven.
Als u zich afmeldt voor nieuwsbrieven, kunnen wij uw gegevens voor andere doeleinden bewaren. Als u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, worden de anonieme gegevens die voor statistische doeleinden worden gebruikt, niet gewist; aangezien ze anoniem zijn, kunnen ze niet tot u worden herleid.

Correctie van gegevens

U kunt uw gegevens te allen tijde corrigeren door contact met ons op te nemen via [email protected] of door u af te melden voor de nieuwsbrief en u vervolgens opnieuw aan te melden.
U hebt het recht om op elk moment toegang te vragen tot de persoonsgegevens die wij over u verwerken. Wij verwerken uw gegevens zolang u zich abonneert op onze nieuwsbrief.