Leasing Auto bij Oscar

Wilt u meer vrijheid om te doen wat u wilt, wanneer u dat wilt? Wilt u vrij zijn van vaste vertrektijden en vertragingen in het openbaar vervoer? Of bent u op zoek naar een alternatief voor het kopen of leasen van een auto?

Bij Oscar Autoverhuur bieden wij lange-termijn autoverhuur aan, ook wel bekend als minilease. Wij noemen dit een Oscar Auto Abonnement. Lange-termijn autoverhuur of minilease is een flexibel alternatief voor private lease en het kopen van een nieuwe auto.

Wij hebben een breed scala aan auto's en u kunt kiezen welk model u wilt huren. U kunt de auto hier op de website reserveren, maar als u liever heeft dat wij de auto voor u reserveren, staan onze vestigingen natuurlijk klaar om u te helpen. Dus ga de weg op en ervaar de flexibiliteit van het huren van een auto voor de lange termijn!

Hoe reserveer ik een auto met lange termijnhuur?

Als u de zoekbalk op onze voorpagina gebruikt en een periode van meer dan 28 dagen invoert, ziet u de prijzen voor lange termijnhuur op de pagina met zoekresultaten.

U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via de telefoon, e-mail of chat voor hulp bij het huren van een auto op lange termijn.

Hoeveel kost het om een Short-Lease Auto te Huren?

In de onderstaande tabel presenteren wij de meest populaire combinaties voor lange-termijn autoverhuur bij Oscar. De prijzen zijn indicatief en kunnen niet gegarandeerd worden, aangezien ze afhankelijk zijn van de individuele auto en de vestiging die de auto bezit.

Autotype Kilometers per Maand Maandelijkse Prijs*
Microauto 1.200 km
2.000 km
870 - 1.050 €
1.014 - 1.194 €
Kleine Auto 1.200 km
2.000 km
1.020 - 1.200 €
1.188 - 1.368 €
Middelgrote Auto 1.200 km
2.000 km
1.170 - 1.350 €
1.370 - 1.550 €
Grote Auto 1.200 km
2.000 km
1.470 - 1.620 €
1.650 - 1.800 €

Wilt u meer lezen over onze prijzen? Klik hier voor meer informatie.

Wij kunnen deze prijs niet garanderen. Dit is een indicatieve prijs en hangt af van de individuele auto en afdeling.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Als u op zoek bent naar een auto die u voor een langere periode kunt huren, neem dan contact op met onze deskundige klantenservice via telefoon, chat of e-mail. Wij doen ons best om de juiste auto voor u te vinden.

Klantenservice

Telefoon: +32 2 6163656

Mail: [email protected]

Adres

Oscar Autoverhuur België B.V.
Louizalaan 489
1050 Brussel
BE0786821141

Openingstijden Klantenservice

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag - Zondag* Gesloten

*Gesloten op feestdagen

Hoe een Oscar Short Auto Leasing Abonnement Werkt

Wanneer u bij ons huurt, beslist u zelf hoe lang u de auto wilt huren. U huurt de auto voor een vast maandelijks bedrag en er is geen extra aanbetaling nodig.

U betaalt voor de eerste maand wanneer u uw boeking maakt, waarna u in maandelijkse termijnen betaalt - net als uw mobiele telefoonabonnement. Als u uw huurperiode wilt verlengen, neem dan contact op met de klantenservice van Oscar voordat het contract automatisch afloopt en wij zullen uw boeking verlengen. Er is geen opzegtermijn, maar als u het contract voortijdig wilt beëindigen, moet u dit een maand van tevoren aankondigen.

Huur een auto vanaf slechts 31€ per dag met autoverhuur

Met huurauto's vanaf 31€ per dag hoeft u zich geen zorgen te maken over uw budget. Goedkope huurauto's zijn ons handelsmerk, en natuurlijk bieden wij ook goedkope bestelwagens, minibussen en verhuiswagens aan voor langere perioden.

Met onze minilease zijn altijd 40 kilometer per dag inbegrepen in de prijs. Als dit niet genoeg is, kunt u extra kilometers toevoegen wanneer u een huurauto voor de lange termijn boekt voor nog minder dan gebruikelijk. Op deze manier voorzien wij in alle behoeften.

Onze Leaseplannen

Bij Oscar hebben we een breed scala aan auto's. Dit omvat bestelwagens, verhuiswagens, minibussen, autotransporters, aanhangers, campers en natuurlijk auto's

We hebben ook veel verschillende soorten auto's. Of u nu op zoek bent naar kleine stadsauto's, een stationwagon of SUV, en of u nu een handgeschakelde of automatische versnellingsbak wilt, wij hebben voor ieder wat wils.

Zodra u de auto van uw keuze hebt gevonden, kunt u deze direct op onze website reserveren met slechts een paar klikken. Welke auto u ook kiest, alle voordelen van Oscar zijn altijd inbegrepen. Wanneer u via onze website boekt, betaalt u niet in één keer de volledige prijs, maar alleen de prijs voor de eerste maand. Daarna wordt u elke 30 dagen automatisch afgeschreven.

Voordelen van een Short Lease Auto

Met shortlease auto's bevrijden wij u van alle verplichtingen van traditionele private lease. In tegenstelling tot leasing, kunt u uw auto ook verhuren met een Auto Abonnement. Tegelijkertijd kunt u de lease zeer snel starten en beëindigen. Dit maakt minilease een veel flexibelere manier om een auto te huren.

Daarnaast zijn pechhulp, wegenbelasting, allrisk- en aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen in de prijs. Met andere woorden, u hoeft alleen zelf voor de brandstof te betalen. Daarnaast is de maandelijkse betaling een vast en transparant bedrag, in tegenstelling tot de fluctuerende en ondoorzichtige prijzen van een huurauto.

Lokaal huren, hulp krijgen in de lokale omgeving

Met lokale vestigingen door het hele land, hebben we altijd een vestiging bij u in de buurt. Dit maakt het gemakkelijk om naar en van de huurlocatie te komen. Valt uw auto uit en heeft u voor een langere periode een auto nodig? Bij Oscar Autoverhuur hebben we veel auto's in verschillende prijsklassen, dus er is een goede kans dat we iets kunnen vinden dat aan uw behoeften voldoet.

Wat er ook gebeurt, we hebben altijd een vestiging klaar om u te helpen weer op weg te helpen. Ophalen en terugbrengen moet altijd op hetzelfde adres zijn, tenzij anders overeengekomen.

Zakelijke Lease Auto

Als bedrijf kunt u natuurlijk ook een auto voor de lange termijn huren. Zo hoeft u geen nieuwe bedrijfsmiddelen aan te schaffen die slechts voor een korte periode worden gebruikt. Dit geldt of het nu gaat om een bestelwagen, verhuiswagen, aanhanger of iets heel anders.

Natuurlijk is de huur inclusief alle diensten die u kunt verwachten van een auto-abonnement, inclusief: eigendomsbelasting, volledige service, verzekering en BTW. Zoals altijd is de BTW aftrekbaar. Als dit interessant klinkt, gebruik dan het boekingsformulier om een goede deal te krijgen.

Contacteer Ons

Telefoon: +32 2 6163656

Mail: [email protected]

We doen altijd ons best om een stap verder te gaan, zodat we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Voordat u contact met ons opneemt, is het een goed idee om hieronder te kijken wat andere klanten vragen.

Veelgestelde Vragen over Shortlease bij Oscar

Zowel terugkerende als nieuwe klanten kunnen vragen hebben over het huren van een auto. Daarom hebben we deze lijst met "veelgestelde vragen" samengesteld voor degenen die geïnteresseerd zijn in ons auto-abonnement. Als u nog steeds op zoek bent naar antwoorden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Hoe lang kan mijn huurperiode duren?

Uw huurauto verandert in een auto-abonnement wanneer u deze voor meer dan 28 dagen huurt. Daarna is het geheel aan u hoe lang het abonnement moet zijn.

Wat is inbegrepen in mijn auto-abonnement?

We bieden een auto-abonnement inclusief aansprakelijkheids- en cascoverzekering, groene belasting, pechhulp, service en 40 km per dag. Dit betekent dat u als klant alleen verantwoordelijk bent voor de brandstof.

Moet ik een borg betalen?

Er is geen borg vereist bij betaling met een creditcard. Als u met een betaalpas betaalt, kan een borg vereist zijn. Controleer hier onze tarieven voor de borg.

Moet ik een aanbetaling doen?

25% van de huurprijs voor de eerste maand of de volledige huurprijs voor de eerste maand wordt in rekening gebracht, afhankelijk van hoe lang u de auto heeft gereserveerd.

Hoe wordt de huurauto opgehaald?

Zodra u een auto heeft geboekt, ontvangt u een e-mail met het adres en verdere informatie over de ophaallocatie. U kunt de auto daar ophalen met een geldig identiteitsbewijs.

Kan ik een auto-abonnement afsluiten als ik jonger ben dan 25 jaar?

Ja, het is mogelijk om een auto-abonnement af te sluiten als je jonger bent dan 25 jaar. Let echter wel op dat er leeftijdsbeperkingen kunnen gelden voor sommige auto's en dat er mogelijk een hogere borg gevraagd kan worden.

Staat uw vraag er niet bij? Wij staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden!

Oscar Autoverhuur