Autoverhuur voor Zakelijke Klanten

Bij Oscar Autoverhuur bieden we uitgebreide zakelijke verhuurdiensten door heel België. Met meer dan 50 zijn we altijd dichtbij. Onze service wordt erkend met een beoordeling van 4,4 uit 5 op Trustpilot met meer dan 3100 recensies, en we bieden onder andere de mogelijkheid voor verhuur en ophalen op dezelfde dag. We bieden onze auto's aan voor zakelijke doeleinden als dagverhuur, lange termijn verhuur en als auto-abonnement. Heeft uw bedrijf een huurauto nodig voor zakelijke doeleinden?

Voordelen van Autoverhuur voor Bedrijven

Met zakelijke autoverhuur bij Oscar Autoverhuur heeft u de mogelijkheid om spontaan een auto te huren en deze op dezelfde dag op te halen. Dus, mocht er een ongeluk gebeuren en uw eigen auto is in de werkplaats? Klik hier om contact met ons op te nemen

  • Pechhulp voor huurauto's: Pechhulp is inbegrepen bij alle auto's.
  • Flexibiliteit: U heeft de optie om flexibele huurperiodes te creëren.
  • Altijd dichtbij: Met meer dan 50 locaties in België, bent u altijd dichtbij een van onze vestigingen.
  • Klantenservice: Heeft u vragen, advies nodig, of iets anders? Neem contact met ons op via [email protected] of bel ons op +49 89 125039110

Stap voor Stap - Huur Bedrijfsvoertuigen bij Oscar

Stap 01

Geef uw voorkeuren op wat betreft het type voertuig, ophaallocatie en huurduur. Wij laten u dan een lijst zien van beschikbare auto's die aan uw behoeften voldoen.

Stap 02

Zodra u het juiste voertuig heeft gevonden, heeft u de optie om extra kilometers en accessoires toe te voegen indien nodig voor u.

Stap 03

Zodra u uw boeking heeft gemaakt, ontvangt u een bevestiging per e-mail en SMS.

Voertuigtypen voor Alle Werkzaamheden

Of u nu een reizende verkoper bent, een verhuisbedrijf, of gewoon een kleine auto nodig heeft voor zakelijke doeleinden, Oscar Autoverhuur heeft iets voor u. Wij bieden alles van kleine personenauto's tot verhuiswagens.

Een Zakelijke Auto Huren

Bij Oscar hebben we voertuigen door heel België, dus we hebben altijd een vestiging met personenauto's bij u in de buurt. We bieden zowel grote als kleine personenauto's voor bedrijven in het hele land. Een normale autohuur voor een paar dagen met 100 kilometer inbegrepen per dag. Als uw behoefte verder gaat, kunt u zich inschrijven voor een auto-abonnement, waarmee u een auto kunt huren zolang de behoefte duurt. U kunt uw boeking op elk moment annuleren, aangezien u een maandelijkse opzegtermijn heeft. Het is zorgeloos actief rijden.

Huur een Busje of Verhuiswagen

Heeft u en uw bedrijf vaak een busje of verhuiswagen nodig? Dan staat Oscar voor u klaar. Wij bieden de verhuur van busjes en verhuiswagens in verschillende maten, die ook met een gewoon rijbewijs gereden kunnen worden. Als u niet zeker weet welke maat of welk busje u moet huren, kunt u altijd advies krijgen van onze klantenservice gedurende de week op [email protected] of bel +49 89 125039110

Huur een Minibus voor Bedrijfsevenementen

Wilt u uw bedrijf meenemen op een reis? Huur dan een minibus bij Oscar. Ervaar de vrijheid om u en uw collega's mee te nemen op een reis. Wij bieden minibussen aan voor zowel binnenlandse als internationale reizen, die door iedereen met een gewoon rijbewijs gereden kunnen worden.